Fizioterapija TEZO d.o.o.
Stranska vas 15, SI-1356 Dobrova
tel.: 041 646 005
e-pošta: teo.djeki@siol.net

Politika zasebnosti (GDPR)

Fizioterapija Ljubljana

V času od 12.12.2019 do 06.01.2020 ambulanta ne dela zaradi praznikov in odsotnosti terapevta.
Redno delo steče 06.01.2020 po urniku.

Hvala za razumevanje!

Politika varstva osebnih podatkov

1. Upravljavec

Uradno ime podjetja: Fizioterapija TEZO d.o.o.
Sedež podjetja: Stranska vas 15, SI-1356 Dobrova, Slovenija
Odgovorna oseba v podjetju (zakoniti zastopnik ali predstavnik): Teodor Djekić
Pooblaščena oseba za varstvo podatkov v podjetju: Teodor Djekić
Kontaktni naslov in/ali telefon pooblaščene osebe za varstvo podatkov:
Stranska vas 15, SI-1356 Dobrova, Slovenija , tel.: +386 41 646 005
e-pošta: teo.djeki@siol.net

2. Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, tržnega obveščanja prek elektronske pošte, profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin in izdelkov strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh. Za namen obveščanja z elektronsko pošto hranimo:
naslov elektronske pošte,
ime,
priimek,
naslov
telefonsko številko
Osebne podatke hranimo izrecno z privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.
Osebne podatke se uporabljajo za namen prodaje.

3. Iznos

Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne iznašamo v druge države.

4. Obdobje hrambe

Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.
V kolikor bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.
Podatke o prikazih prejetih sporočil na povezave v prejetih sporočilih hranimo še 12 mesecev od pošiljanja sporočila.

5. Pravice posameznika (osebe)

Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva
vpogled,
popravek,
popoln izbris,
prenos drugemu ponudniku sorodnih storitev,
prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.
V primeru, da bi v našem podjetju želeli nadalje obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije, kot so podane v temu dokumentu.
Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo pri nadzornemu organu – Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji:
Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si
Storili bomo vse, kar je v naši moči, da posamezniku pomagamo pri uveljavljanju svojih pravic.

Na spletnem mestu www.fizioterapija-tezo.si uporabljamo piškotke. Piškotki (ang. Cookies) so majhne datoteke, ki jih strežnik naloži na vaš računalnik. Vsak piškotek je edinstven za vaš spletni brkljalnik. Vsebuje anonimne informacije kot so identifikacijska številka, ime strani in nekaj številk in črk.

Piškotki

Zakaj uporabljamo piškotke?

Piškotki se uporabljajo v različne namene. Med drugim omogočajo hitrejše delovanje strani, izboljšajo uporabniško izkušnjo in omogočajo ugotavljanje navad uporabnikov. Na spletnem mestu www.fizioterapija-tezo.si piškotke uporabljamo za hitrejše delovanje spletnega mesta in boljšo uporabniško izkušnjo. To so piškotki, ki jih namesti naš CMS (sistem za upravljanje z vsebinami). Uporabljamo tudi storitev Google Analytics, ki nam omogoča anonimno spremljanje gibanja obiskovalcev po spletnem mestu.

Piškotki, ki se namestijo na vaš računalnik ob obisku naše spletne strani

PHPSESSID –Piškotek omogoča, da se vašemu brskalniku vsebina posreduje na primeren način. Piškotek se izbriše, ko zaprete brskalnik.

COOKIEBAR_1 – Piškotek, ki ga namesti spletno mesto fizioterapija.tezo.si. Piškotek spletnemu mesto pove, da ste se strinjali z uporabo piškotkov. Piškotek se izbriše po enemu letu po namestitvi.

_ga - Piškotek storitve Google Analytics. Piškotek se uporablja za razlikovanje med uporabniki in sejami. Piškotek se posodobi vsakič, ko se podatki pošljejo Google Analytics. Piškotek se izbriše 2 leti po namestitvi.

_gat - Piškotek storitve Google Analytics. Piškotek se uporablja za uravnavanje števila poslanih zahtevkov Google Analytics. Piškotek ne vsebuje informacij o uporabniku. Piškotek se izbriše 10 minut po namestitvi.

_gat_gtag_UA_114572720_2 - Piškotek storitve Google Analytics. Piškotek se uporablja spremljanje statistike obiska. Piškotek se izbriše ko zaprete brskalnik.

Kako odstraniti piškotke?

Piškotke lahko odstranite v nastavitvah vašega brskalnika. Podrobna navodila:

Od leta 2006 delujemo s koncesijo Občine Dobrova-Polhov Gradec in pogodbo z ZZZS.

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV).

© 2018 - Fizioterapija TEZO d.o.o.